Otac djevojčice otete u Gazi sada se slomio u suzama: ‘Ovo što joj rade gore je od smrti‘

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Kakav fanatik i debil, mala je vjerovatno kao i one starice nahranjena i na relativno sigurnom mjesto s obzirom na granatiranja cionističkih teorirsta. Pitanje je šta je sa onih 2500 djece po izraelskim zavorima koji nemaju nikakakv prava i oteti su od svojih porodica.

Reciklaza

Lijepe riječi su ukras

Saara

Lijepe riječi su ukras

Moon

Ako ne uspijete iskopati bar jos jedan ovako emotivan dogadaj bit ce dovoljno i ovo opravdanje za 8000 ( osam hiljada!!!!) ubijene palestinske djece.

***

Lijepe riječi su ukras

Odron

Pa oni ne kolju djecu kao sto vi to radite

Žvaljo

Jeftina propaganda, dno dna

Borac sa kauča

Lijepe riječi su ukras

Gogo

Ne kontam, da li je ubijena ili nije? Čemu služi onaj koji piše članak kada pojma nema o čemu piše?

Eto

To su oni hrabri momci hamasa!

Tako je

Ako ne uspijete iskopati bar jos jedan ovako emotivan dogadaj bit ce dovoljno i ovo opravdanje za 8000 ( osam hiljada!!!!) ubijene palestinske djece. ka Moon Ocito citas samo pristrasne medije, a drugi te ne zanimaju, a i zasto bi, pa u Izraelu zive patuljci i njih ne ubijaju.

AganAgan

Prvo djeca, prvo neka se vrate sva djeca, kako Palestinska tako i Jevrejska. A kako će Izrael vratiti pobijenu djecu, poklanu djecu Palestine?

***

***

Dje si derpe

>***<< Nije te bilo ovih dana. Je l te to opet ostavio ZAGONDZIJA?

000

Nije te bilo ovih dana. Je l te to opet ostavio ZAGONDZIJA? ka Dje si derpe SVINJO ISTINA BOLI

To ti se magarac zove istina?

SVINJO ISTINA BOLI ka 000 Pa te boli kad ti zavuce, je l to?

Reciklaza

Ja napisem da sam isti clanak vec procito ovdje i vi mi izbrisete komentar. Je l to znaci da je moje primjecivanje da isti clanak reciklirate psovanje, vrijedjanje ili propaganda?

***

***

ti si

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije