SAD / Osudili je na 20 godina zatvora zbog seksa s 13-godišnjim učenikom

15. 07. 2019. u 22:07:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Prošle godine u martu bivša učiteljica Brittany Zamora (28) iz Arizone optužena je za seks s maloljetnikom, svojim 13-godišnjim učenikom.

Sada je dobila i kaznu zatvora u trajanju od 20 godina, s tim da će joj se 500 dana što je bila u zatvoru oduzeti od dobivene kazne, piše Daily Mail, prenosi Net.hr.

“Ja sam dobra osoba koja je napravila veliku grešku i duboko žalim zbog toga. Cijeli život sam provela poštujući druge i pokušavajući se pridržavati svih zakona. Nikako nisam prijetnja društvu”, kazala je učiteljica.

Prijatelj bi stražario, a oni se seksali u učionici

Naime, s učenikom se seksala više puta, a nerijetko se to događalo u učionici dok bi njegov prijatelj stražario ispred.

Zamora je predavala šestom razredu u Las Brias Academyju, a za cijelu aferu se saznalo tako što su roditelji dječaka primijetili da nešto nije u redu, jer se njihov sin počeo ponašati čudno.

Nisu znali što se događa pa su odlučili da će pokušati doznati preko aplikacije Sentry Parental Control koja roditeljima djece prijavljuje nepodobne sadržaje koji im se serviraju na internetu ili šalju porukama.

Većinom se sadržaj odnosi na pornografiju i seksualne materijale.

Kada je aplikacija upozorila roditelje na neprimjeren sadržaj, vidjeli su da je njihovom sinu profesorica slala svoje golišave fotografije u negližeu.

K tome, aplikacija je dojavila i da mu od nje dolaze i neprimjerene poruke.

Seksali se u učionici, automobilu…

Kada su roditelji sinu predočili sve što su preko aplikacije vidjeli, tinejdžer je priznao da se seksao sa svojom učiteljicom.

Razmjenjivali su i poruke seksualnog sadržaja, a sve je počelo tako što je 28-godišnja učiteljica rekla 13-godišnjaku da si instalira jednu aplikaciju.

Počeli su razmjenjivati “obične” poruke koje su vrlo brzo otišle u “ljubavnom” i sekusalnom smjeru.

Jedno drugome su govorili da su seksi i raspitivali se kada se sljedeći put mogu vidjeti.

Brittany Zamora sa suprugom - undefined

Brittany Zamora sa suprugom

Učiteljica je čak dječaku rekla da će ostaviti svoj posao kako bi oni mogli biti zajedno. Inače, učiteljica je udana.

Učiteljica se u dva navrata čak odvezla do kuće dječakovih bake i djede kako bi se mogli seksati u njenom automobilu.

Jednom su imali spolni odnos netom prije negoli je njen muž došao s pecanja.

Dječakovi roditelji su bijesni i govore da je Zamora uništila njihovu porodicu kao i njihovo dijete koje je, prema njihovim riječima, “bilo nevino dok ona s njim nije stupila u odnos”.

Daniel, muž učiteljice je skroz bio uz nju tvrdeći da je ona dobra osoba koja je pogriješila.

Navodno je nekoliko puta molio dječakove roditelje da s ovom pričom ne idu u javnost i ne prijave njegovu ženu. No, nije poznato je li par i dalje zajedno.

Zamora je izjavila da će u zatvoru steći drugu diplomu i da će se baviti nečim drugim kada nakon dugog vremena izađe iz zatvora. Svoju presudu bivša učiteljica dočekala je u suzama.

 

Osuđena nastavnica koja je spavala s dvojicom učenika


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA