Učiteljica iz Arizone imala seks s učenikom, suprug molio da se ne zove policija

Radiosarajevo.ba
  Učiteljica iz Arizone imala seks s učenikom, suprug molio da se ne zove policija
Foto: Mirror / Brittany i njen suprug Daniel
Suprug Brittany Zamore, učiteljice iz Arizone koja je optužena da je imala oralni seks s 13-godišnjim dječakom u školi, molio je roditelje učenika da je ne prijave policiji.

Zamora je otkrivena i optužena da je imala vezu s dječakom nakon što je njegova majka slučajno pronašla eksplicitne poruke na njegovom telefonu. Ona je uhapšena i suočit će se s optužbama za zlostavljanje djeteta, prenosi Mirror.

Zamora je navodno imala seksualni odnos s tinejdžerom tri puta, a obavljala je seksualni čin u učionici i u automobilu. Suprug učiteljice Daniel nazvao je roditelje učenika i molio ih da ne prijave Brittany policiji.

Brittany i njen suprug Daniel - undefined 
Brittany i njen suprug Daniel

Učenikova majka pronašla je u njegovom telefonu poruke, a u jednoj piše učiteljici kako želi opet imati seksualni odnos s njom.

"Znam bebo. Želim te svaki dan bez vremenskog limita. Kada bih samo mogla dati otkaz i biti s tobom čitav dan", navodno je odgovorila Brittany.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije