Orban pokrenuo otvoreni rat, EU na nogama: ‘Situacija je zastrašujuća, to su mafijaške metode‘

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hckvljbčkbkbčbčbkč

***

Kiki

Jedan od posljednjih fasiata eu

Ovaj

***

Jazavac

Putinova kujica mađarski žvaljo Orban

Ja jest odvratan

Ocam isto žaba ona iz neke govinjare iza garaža što joj je mrsko postalo i kreketat .....

Po kratkom postupku

Ovaj ljiqavac je ne tako davno od EUa dobio 10 milijardi eura na poklon, uživa sigurnost u NATOu ali zato redovno igra na kartu Putina i sabotira istu tu Evtopu na svakom koraku.

333

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Ivan

****

Gungula

***

Orban SVE ima pravo sto radi!

Pametan, sposoban covjek, koji kako i spada, voli svoj narod, tj. Madjare, tako i treba. On se ne da, nije americka kujica kao fosanci na vlasti. Uz to nije ni glup kao potonji. A joste nikoga ne mrzi, za razliku od potonjih. Zivio nama Orban, zivjeli i Putin i Xi.

Živeo Žika, živeoooooo

***

king

Pametan, sposoban covjek, koji kako i spada, voli svoj narod, tj. Madjare, tako i treba. On se ne da, nije americka kujica kao fosanci na vlasti. Uz to nije ni glup kao potonji. A joste nikoga ne mrzi, za razliku od potonjih. Zivio nama Orban, zivjeli i Putin i Xi. ka Orban SVE ima pravo sto radi! Preseli jbte

Sarajevo bih

***

Place mu njuska za rafalom iz

Kalasa.

Romanovi vol 2.

Pametan, sposoban covjek, koji kako i spada, voli svoj narod, tj. Madjare, tako i treba. On se ne da, nije americka kujica kao fosanci na vlasti. Uz to nije ni glup kao potonji. A joste nikoga ne mrzi, za razliku od potonjih. Zivio nama Orban, zivjeli i Putin i Xi. ka Orban SVE ima pravo sto radi! S kalasima bice zabavnije.

Prvi od mnogih

Jedan od posljednjih fasiata eu ka Kiki Nove poboljsane varijante fasizma.

Gost_Radio_Sarajeva

Crveni karton, nosi ****o napolje.

miki

Samo glupi primitivac može biti prijatelj sa Dodikom i Vučićem

/ Najnovije