Orban izjavom 'pecnuo' Hrvate: Oduzeli ste nam naše more

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna Bosancima

kako se samo slaže geopolitika, Hrvati se kurche nad Bosnom. kad ono idu pretnzije Madžara, nije daleko momenat kada će se Italijani zainteresovati za Istru, Kvarner. .. Ide to svojim tokom

Nikolica s prikolicom

Nitko nema što Hrvatska imade...što jes jes. :)

Nikolica s prikolicom

PS: hrvatski strateški partneri su : USA, Israel i Francuska. Potpisano crno na bijelo i dokazano u praksi.

Vera

Barem četnici nesme da pisnu, da je to vekovno srpsko more, zato jer im povampireni Branitelji maestralno zatvoriše usta 95g? Ni da pisnu, a letuju u Grčkoj ili čak u šiptarskoj Albaniji? Ovaj Orban je evropska dvorska luda! Hrvatska postaje strateški i glavni energetski igrač u ovom delu Evrope. Zbog napadanog LNG terminala na Krku i transporta nafte u JANAF.

Evro

Kuje se hrvatski evro, na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi, zato jer tamo nema svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend i. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu?

Dudek

Rekao sam ja da će se Hrvatskoj politici sve vratiti kao bumerang. Mnogi bi sada obnavljali stara carstva i banovine. Zato Orban i podržava Dodika kao što ga podržava i Milanović. Još malo pa će i Talijani tražiti ono što su imali prije 1000 godina ili još ranije. Ovakvi su opasnost za cijeli svijet.

Bosanac

Smrdija i madjarska imaju najbolju ratnu mornaricu al ih *** more

N

Pa nek im daju, svakako su dobri jarani. A i dati madjarima konstitutivnost u hrvatskoj svakako. Toliko su vladali hrvatskom.

edi

Da da,samo dok svi nacionalisti dodzu na vlast za 10 godina ide sve u p,m citava EU i Svjet lagano ali sigurno aBd ako misle ustase Bosnu da prekrajaju neci ni oni dobro proci....Dok drugom jamu kopas sam u nju padas!!!

Pipi

Lijepe riječi su ukras!

Ders

I hrvatska obala nekad je bila bosna.Kad vide stranci kartu smjesno im kako je ono dole hrvatska i zasto

Ljiljan

Krvačka I smrdija su izmišljene i priznate kao države na Berlinskom kongresu 1876 to su austro-ugarska odnosno Turska kopilad! Istra je uvijek bila talijanska,dalmacija Bosanska ,Dubrovnik je oduvijek bio država I dobar BiH komšija,slavonija je I dan danas mađarska.......

Hmmm

Kad citam ove komentare izgubim svu nadu u covjecanstvo

Enko

Hrvati su uzeli Bosansko more.To se zaboravlja.

/ Najnovije