Opća skupština UN-a osudila rusku aneksiju: Samo 4 države stale na stranu Putina, glasala i BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

***

Miki

Koga briga sta je izglasano, to je samo formalnost. Kao sto je rezolucija o kosovu da na sjeveru bude srpska policija i da se bez saglasnosti ZSO ne mogu donositi promjene u zakonu. Medjutim to se ne sprovodi tako da nije ni ovo bitno.

35 drzava je uzdrzano

to znaci nesmiju da glasaju protiv. moze se reci da si oni za Rusiju

***

***

KOSOVO JE SRBIJA

I NIJE DRZAVA KAO UKRAJINA

Miki

>>ZASTO poredis kosovo i ukrajinu to nije uredu KOSOVO JE UVIJEK BILO SRBIJA I SADA JE ka KOSOVO JE SRBIJA<<Ne poredim nego navodim primjer kako se medjunarodno pravo i odluke SB UN ne sprovode. Nije vazno ko je sta izglasao vec je vazan zakon jačeg, i biće kako jači kaže, nezavisno od bilo kakvih savjeta unija i ***** palac.

Ljiljan

>>ZASTO poredis kosovo i ukrajinu to nije uredu KOSOVO JE UVIJEK BILO SRBIJA I SADA JE ka KOSOVO JE SRBIJA<<Kosovo je srce SMRDIJE samo ne znam kako SMRDIJA živi bez srca pa skoro 20 godina?!

Vrlo je presudno kako glasuje beejhaaa.

.............

Hmmm

*** Tako vas preobraća beogradski muftija mustafa jusufspahić?

Banja Luka

A šta kažu Mile i Legitimni licemjer,jesu li i oni glasali za ..

Zar protektorat UN ima pravo glasovat u UN????

Presmijesno...

Bošnjak

UN je za mene umro 1992 godine!

/ Najnovije