Olaf Scholz: Rusija ratom protiv Ukrajine želi prekrojiti historiju i granice Europe

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

teeeeeeeeeeeeški pokoreni levat

niko ga ne smatra nikakvim faktorom, svi mu se smiju, teški jado.

Hcjpcjčjvv

Jah Jah, a niste ih vi sa ushtashkim šljamom prekrajali?! Biće tu još prekrajanja i svođenja računa...

Gost

Kraj toliko naoruzanja u Europi i svijetu, ispade da je Rusija toliko jaka da se svi tresu, pa eto treba je zaustaviti u Ukrajini...bolje da ginu samo Ukrajinci.....koja žvaka! Jeftina. Da hoćete i da imate interesa Rusija bi bila minorna.

***

Bidenov administrator radio je iza zatvorenih vrata kako bi odvratio Rusiju od testiranja svemirskog oružja -21. veljače 2024 Dužnosnici su odbili reći je li Rusija odgovorila na prvotno obraćanje, ali su rekli da otkako je program prošlog tjedna postao poznat javnosti, Rusija nije pokazala nikakvu spremnost da se uključi u to pitanje. Sada su američki dužnosnici sve više zabrinuti da će Rusija krenuti naprijed s testiranjem svog svemirskog protusatelitskog nuklearnog oružja. Ako bi Rusija uspjela u svom lansiranju, pokazala bi da može imati sposobnost detonirati nuklearno oružje u svemiru i oštetiti satelite na koje se SAD i druge zemlje oslanjaju za komunikaciju, internet i vojne operacije.

poh

ovim njemcima je ispran mozak...a šta ste vi radili u 2. svjetskom ratu, širili mir...

Izvinite

>>Bidenov administrator radio je iza zatvorenih vrata kako bi odvratio Rusiju od testiranja svemirskog oružja -21. veljače 2024 Dužnosnici su odbili reći je li Rusija odgovorila na prvotno obraćanje, ali su rekli da otkako je program prošlog tjedna postao poznat javnosti, Rusija nije pokazala nikakvu spremnost da se uključi u to pitanje. Sada su američki dužnosnici sve više zabrinuti da će Rusija krenuti naprijed s testiranjem svog svemirskog protusatelitskog nuklearnog oružja. Ako bi Rusija uspjela u svom lansiranju, pokazala bi da može imati sposobnost detonirati nuklearno oružje u svemiru i oštetiti satelite na koje se SAD i druge zemlje oslanjaju za komunikaciju, internet i vojne operacije. ka hahaha, usro se amer!<< Strucnjak nisam vas prepoznao,sto moze polupismeni Bosanac razvijati teorije ni titanik ne moze povuci,jedi grah i ne p r d i.

titi

Celavi olos, CD-U i SPD leglo korupcije i kriminala , olosi prve klase to u njemačkoj svi znaju

Error

Smrdo jedan lazljivi odvratni Nije istina ono sto nase oci vide i usi slusaju vec ono sto vasi bolesni jezici i umovi rade i lazu Odvratna ljigo fasisticko nacisticka Ubice djece i civilizacije Ljubitelji ubijanja i rata Kolonizatori Lazne demokrate i mirotvorci Ublehasi !

/ Najnovije