Oglasio se NATO nakon što je Putin stavio nuklearno oružje u pripravnost

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Porfiricus Geneticus

Kako bi ih NATO zgazio, tu bi im kraj bio!!

071

Tako to uvijek završi kada pustaš luđaka da divlja. To mi u BiH znamo najbolje, a vi niste naučili lekcije. Svaki dan nereagovanja će cijena biti skuplja. I vidim, inače, da vam Rusi određuju šta ćete raditi, i kada ćete raditi, i kako ćete raditi: https://ba.n1info.com/vijesti/ruska-ambasada-sad-guraju-bih-u-eu-da-bi-je-iskoristile-kao-fitilj/. Jesu li i dalje raznim evropskim zvaničnicima i biznisima slatke prljave ruske pare?

Crni

Ako ako

putin je jedan borac za mir i pravdu!

putin je jedan borac za mir i pravdu!

Ana Politkovskaya

Baš nešto gledam snimke iz Minska danas, gdje se održao namješteni referendum koji omogućuje Lukašenku da ojača svoju izvršnu moć. Ljudi se gledaju sa par metara, i ne smiju prići jedni drugima, jer bi mogli biti uhapšeni zbog "okupljanja". Ko ne bi volio da živi u takvom raju slobode? Da li su poludjeli diktatori, poput Putina i Lukašenka, uopšte svjesni koliko je planeta odmakla od tog zastarjelog, represivnog, brutalnog tipa vampirizma?

suljaga

Tupavi Rusi misle samo kako ce drugi gorit' a ne kontaju ako dodje do kakvog veceg sranja da i oni mogu gorit'. Ne dobacuju oni tako daleko.

Put In

novinaru lazovu ne stavlja nuklearno oruzje u priprsvnosti vec protv nuklearnog oruzja

Sta

Sta je naredila cia preko cnn, malo raznih lazi jos da se pumpa sta li

/ Najnovije