Oglasila se CIA povodom situacije u regiji Kursk: "Ovo će biti teško vrijeme za Ruse"

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AAAAHAHA :)) ova je dobra...

Je li moguce da u ciji stvarno ovako nemaju pojma o ratovanju, ili je ovo kroz multiplo prepisivanje raznoraznih kvazi novinarcica i banalnih portalcica toliko izvrnuto u sadrzaju???? Da pojasnim, Rusi mogu izbacit ukre odatle za 24 sata, ali sto bi ginuli, ovako je lakse. Krpe ih svim i svacim, od raketa i artiljerije do bacaca plamena u zasjedama u koje ovi upadaju kao ovce, nista ih ne kosta, malo pomalo ukri izgibaju na terenu, dje zapelo za Ruse?? :)))) Za to vrijeme oni napreduju u Donbasu, boli ih briga. Pitanje za ciju i dnovinara: A kad Rusi uzmu jos terena u Donbasu, a ¨kroskudak¨ :) ce ukronacisticka logistika snabdijevat te mocne, presilne ukre u kurskoj, a? :))) HAHHHHAHHAAAA... :)))

Rusi imaju hipersonicne rakete, imate

li ih vi? :) NEMATE. Dakle zacepi. Kinzal leio do 10 machova, imaju jos jednu koja se moze tunirat do 27 machova, sto ste mislili da imate ¨kisobran¨ u obliku vaseg smijesnog patriotichka :), mislili ste. Moj vam je savjet, nemojte vi predaleko pritiskat Ruse, da ne bi postalo prevruce, razmislite. Id est ako imate suchijem, a nemate....

/ Najnovije