Oglas bordela u Grazu izazvao burne reakcije: "Zapošljavamo!!! 'Kušač djevojaka' - prijavi se sada"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stravicno, pregrozno, premizogeno

Jadne ****e, treba neko da ih isproba. Nije joj dosta sto mora primit 8-12 musterija po danu, sad treba i tester da joj dodje. Kao da su one roba. To su fine djevojke, dobro vaspitane i obraozovane. One savjesno rade svoj posao. Sta treba da je neko kara za dzaba. Fuj!

Obrazovani

Jadne ****e, treba neko da ih isproba. Nije joj dosta sto mora primit 8-12 musterija po danu, sad treba i tester da joj dodje. Kao da su one roba. To su fine djevojke, dobro vaspitane i obraozovane. One savjesno rade svoj posao. Sta treba da je neko kara za dzaba. Fuj! ka Stravicno, pregrozno, premizogeno Ti si redovni gost,cim sidjes sa baustele u prvim si redovimana na ulazu.

Grozno ovo kao reklama

Šta nam sve serviraju portali. Kao da traže one najodvratnije stvari po internetu da bi nešto prepisali. Dali u Jutarnjem i ovom portalu ima zaposlenih zena da dignu glas protiv ovakvih tekstova i nazovi informacija.

Ne pijem dok Paja vozi

Ti si redovni gost,cim sidjes sa baustele u prvim si redovimana na ulazu. ka Obrazovani Kakva bauštela nema on posao. A on bi želio ali mu je to skupo on je na državnim jaslama

Rodi majka mahalse sveznadare

Papcici u dva tri stereotipa za koje oni znaju strpali vas cijeli svijet. Nit zivim, vani, nit sam na drzavnim jaslama, nit sam kad bio u bordelu. Zivim u bosni, radim u privatnoj firmi i vjerovatno vas obojicu mogu kupiti platom. Uz to mislim svojom glavom, imam set svojih principa koji mi ne dozvoljavaju da razmisljam tudjom glavom i hrlim za svjetinom i gutam smece koje im se servira. Kad pomolite nos van svoje mahale na par godina, sami svoj hljeb zaradite, ogledate se u zivotu malo cete se prizemljit. A *****e su *****e, i nemaju pravo na postovanje.

/ Najnovije