Objavljen video na kojem pod okriljem noći dovoze poginule ruske vojnike u mrtvačnicu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

Da u vrećama se vide mrtvaci, a isto pošto su Rusi okrutni i ubijaju civila itd bez milosti al Ukrajniski civili na njih galame tjeraju ih.. zar ovo nije smiješno

Ljiljan

Ovako smo mi Armija BiH tamanili servsku/slugarsku (današnji srbi krivoslavci)vojsku u zanjoj agresiji na prelijepu nam BiH!Poznato je da je dezerterstvo u servskoj vojsci pred kraj rata bilo preko 40% što samo govori koji su to miševi od boraca,naravno najhrabriji su bili nad :djecom,starim,ženama,nemoćnim I nenaoružanim!

@Bosanac

Pa vidi se ko je ovde životinja

niđe mrtvog naciste

onui su besmrtni? hahahahaha

PRRŽIIIIIIIIIII RUJOOOOOOOOOO!

19. ožujka — RIA Novosti. U Erevanu je održan skup potpore ruskoj posebnoj operaciji u Ukrajini, izvijestile su RIA Novosti. Sudionici su se okupili u središtu glavnog grada i uputili se u rusko veleposlanstvo. Imali su zastave u rukama. Armenija i Rusija, pobjednički transparenti, plakati sa slovima Z i V. 19. ožujka — U Erevanu je održan skup potpore ruskoj posebnoj operaciji u Ukrajini. Sudionici su se okupili u središtu glavnog grada i uputili se u rusko veleposlanstvo. Imali su zastave u rukama. Armenija i Rusija, pobjednički transparenti, plakati sa slovima Z i V. "Mi smo pristaše slobode, samoodređenja, armenskog-ruskog prijateljstva. Danas je naš saveznik uključen u civilizacijsku borbu. Ovo je civilizacijski sukob. Braneći Rusiju, štitimo svoj identitet, tradiciju, naše tradicionalne obitelji, crkvu", rekao je jedan od organizatora akcije, vođa pokreta snažne Armenije s Rusijom. Za novu uniju" Hayk Babukhanyan.

Wwlll

Ovaj bijednik ljiljan/bosanac tamanio nekog? Smradu bolesni

BBB

Olađene Baćiške u najlon vrećama naslagani ko drva ! Ovaj snimak treba puštati srbima da vide kakva ih budućnost čeka sa rusima !

Maktub

Ovaj bijednik ljiljan/bosanac tamanio nekog? Smradu bolesni ka Wwlll Sumnjam da se to smece i rodilo prije rata, ali je opasno bolestan, ako redakcija sama nije upetljana. Jer juce vidjoh ludjak pise u 7 ujutro, pa cijeli dan. Nije olos svjestan da su to djeca koju su regrutirali a ne neke specijalne jedinice zeljne krvi. Ali, sve se vraca. Kosmicka pravda postoji.

RĐOM KAPALI DOK VAM JE KOLJENA BAGRO!

PROKLETA VJERA, PROKLETI NAROD. NA DJECI IM SE 1000 GODINA OVO VRAĆALO AKOBOGDA! SJEME VAM SE ZATRLO. SLAVA UKRAJINI, SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU!

/ Najnovije