Objavljen uznemirujući snimak razmjene vatre između Trumpovog atentatora i tajne službe

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SAMO da ne bude

LI Osman...

xxx

Roknuli degenerika, tako treba sta ima ****o da se vuca po sudovima

Fak

Glupače koliko viće i psuje kao da je deru.

Definitivni kraj za bosnjackog senilnog prdonju

Kad ne mozes normalnim, legitimnim i demokratskim sredstvima pobjediti protivnika preostaje ti jedino da ga ubijes, kao sto su ubili martina lutera kinga i dzona kenedija. To je ta americka demonkratija.

Ko ovo piše i gdje je išao u školu.

Čuj vriskovi ljudi.Pa valjda je ispravno vriska ljudi.

Čuda golemoga

Ja uznemirujućeg snimka mila majko, ništa se na njemu ne vidi ... A oni snimci iz Gaze svaki dan koje niko od medija ne objavljuje, oni su ' normala' snimci. Pitanje za sve zdravog razuma; zašto naši, domaći mediji, čine informativnu blokadu Gaze? Zašto skoro pa ništa ne objavljuju iz Gaze? Zašto???

Zato što rade po nalogu Amera.

Ja uznemirujućeg snimka mila majko, ništa se na njemu ne vidi ... A oni snimci iz Gaze svaki dan koje niko od medija ne objavljuje, oni su ' normala' snimci. Pitanje za sve zdravog razuma; zašto naši, domaći mediji, čine informativnu blokadu Gaze? Zašto skoro pa ništa ne objavljuju iz Gaze? Zašto??? ka Čuda golemoga

/ Najnovije