Obame kreću u kampanju s Harris: Hoće li joj pomoći njihova popularnost?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Lik koji je svojim djelovanjem po odgovornoj liniji ubio više od 400 000 (četiristohiljada), uglavnom arapa i zato dobio Laureat Nobelova nagrada za mir. Više ne treba govoriti. Tramp je za ovog katila mala maca koja malo više laje i ništa više.

Adi

Lik koji je svojim djelovanjem po odgovornoj liniji ubio više od 400 000 (četiristohiljada), uglavnom arapa i zato dobio Laureat Nobelova nagrada za mir. Više ne treba govoriti. Tramp je za ovog katila mala maca koja malo više laje i ništa više. ka Borac sa Žuči Tramp je daleko umjereni, ovaj je zlocinac kao, i svi prije njega jedino je tramp gledao da rijesi probleme bez rata, ono realno

Samo gradjanski rat u humerici moze

promijeniti zlikovacku politiku koju vode vec 80 godina. I doci ce do njega, ubjedjen sam. Bit ce VRLO kratak, moguce od par dana do koji tjedan, ali jako violentan. A ovo ko ce sada biti predsjednik, ma to je nebitno. Sustinski on ne moze promijeniti nista, niko nema tamo takvu moc. Bio luckast kao trumpadzija, bio smiren, bio crn, bijel ili zut, isto ce biti... Okidac za gradjanski rat ce biti galopirajuca inflacija u koju ce ta drzava upasti, pad standarda i rastuca stopa siromastva. Do toga ce doci usljed dedolarizacije i stvaranjem multipolarnog poretka. Obje te stvari su zapoceli Rusi i zato ih i zele unistiti. Ali ne mogu.

Gulliverus

Ono želi kampanju, lažovi, ubice, manipulatori, mrski jedva kušatelj zatrovane vode u Mičigenu, koliko je Trump zlo, rasist, toliko su ovi još gori, zakuhaše svugdje po svijetu ratove i zlo da bi im oni lobii profitirali, prodavali oružje i dijelili ko fol humanitarnu pomoć. Đubrad, zlo, a završit će pred zidom.

/ Najnovije