Izraelske snage ubile novinarku Al Jazeere, još jedan novinar povrijeđen

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hmmm

Ovo je stvano uzas sta ovi rade. Tako ocito krsenje svih ljudskih prava i humanitarnih kodeksa i nikom nista.

.....

Jos jedan zločin koji će ostati nekažnjen jer je West Bank zona sumraka I pravda je zaboravljeni pojam .

Dla

Novinarka , vidljivo označena, u području bez vatrenog okršaja pogodjena snajperom u vrat, Ako to nije egzekucija šta onda jeste?

gdje je Pravda?

A šta da joj se to desilo u Ukrajini. Onda bi to bila vijest dana , a ovako....

Mene zanima...

...hoce li Drustvo novinara BiH iznijeti svoj stav...Ili...

Ljiljan

Jedina veća g*vna od serva I krvača su ova cionistička/židovska g*vna!

Sedmicno

Izrael na sedmicnoj bazi ubija u prosjeku izmedju 20 i 30 palestinaca i arapa,ali svijet o tome ni da objavi kratku crticu.SAD i EU su dale izraelu licencu da moze ubijati i oni to vrlo planski rade,drze palestince u zici i hrane ih ko nedaj boze zivotinje u zooloskom vrtu.Ako slucajno netko u svijetu to objavi oni viknu holokaust i svi moraju zasutit.

Miki

Jedina veća g*vna od serva I krvača su ova cionistička/židovska g*vna! ka Ljiljan Pa zar bosnjaci muslimani ne podrzavaju sve sto podrzava amerika. Amerika podrzava Izrael u demokratskom ubijanju muslimana. U cemu je problem sto ih mrzite? Morate podrzavati izra jer vas mentor ih podrzava

Demokracija?

Neeee , OKUPACIJA.

Sasa

Sedmicno dvoje djece ubiju ali to vama nije bitno. Bitniji novinar od djece koja svakodnevno bivaju ubijena od strane cionistickih terorista. Ovo je tragedija ali zapitajte se malo da li je moralno ovako izvjestavanje.

Genocidasi

Sad tek shvatam da je **bio u pravu kad je sve ***čistio sa zemlje i htio da ide u Izrael i tamo ih dokusuri .Ali mi bili naivni i to zlo neljudsko ***spašavali da sad ubijaju tuđu djecu

/ Najnovije