Novi šamar Putinu: EU uvela Rusiji najjači set sankcija do sada

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ukrajina

Rusija je uništena i finansijski i vojno. Lav od pjene. Bravo za hrabre Ukrajince do konacen pobjede nad ruskim fasistima.

....

Kako lijepe vijesti... Samo molim vas ne zabranjujte Botox rusiji - ako ostane bez Botoxa, kepec će narediti nulearni napad. SLAV AUKRAJINI! SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU!

Aaahahhahh "svasta"...

...ne prepoznah te oligarhe hhhahha...sta se jadan bio ti boris k'o fol...hajde do krmetnjaka,naspi klempama da zderu i mani se svjetske politike...i poruci svom glavatom predsjedniku da "spusti loptu",jer inace ode i ti u 47u godinu sa tvojom "bracom"..

Oa

Ova zena sa slike je unuka naciste, odrasla kao nacista i sad je treba promovisati dok ona promovise nacisticke pozdrave u eu. Aferim “antifasisti”.

.

Ova zena sa slike je unuka naciste, odrasla kao nacista i sad je treba promovisati dok ona promovise nacisticke pozdrave u eu. Aferim “antifasisti”. ka Oa SLAVA UKRAJINI! SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU!

Guest

sankcije uvesti svim rusofilima i onda će imati efekta ovako on od njih traži pomoć

Profesor Kovic

Citam ove komentare, i ne mogu se oteti utisku kako se minderasi raduju porazu Rusije. Hocete li ikada shvatiti podanici moji koliko ste jadni od straha u potrazi za sopstvenim identitetom?!

.

Citam ove komentare, i ne mogu se oteti utisku kako se minderasi raduju porazu Rusije. Hocete li ikada shvatiti podanici moji koliko ste jadni od straha u potrazi za sopstvenim identitetom?! ka Profesor Kovic ______________Profesore, profesore Слава Україні!

za tkz Profesor Kovic

Citam ove komentare, i ne mogu se oteti utisku kako se minderasi raduju porazu Rusije. Hocete li ikada shvatiti podanici moji koliko ste jadni od straha u potrazi za sopstvenim identitetom?! ka Profesor Kovic E ti si nam trebao sa svojim ogranicenim znanjem i mogucnostima da objasnis sta se desava i gdje smo. Pitam se samo kako si dosao do te diplome? Pretci su ti dosli na ovo podrucje kao robovi Osmanlija, a ti se nisi uspio nakon svih tih stoljeca da se uzdignes i izgradis svoj identite vec si i dalje rob drugih. Domicilno pucanstvo islamske vjeroispovjesti je bio vlasnik vecinskog dijela zemljista i kao vlastela su prihvatili islamsku vjeru. A to ne znaci da oni postoje od tog trenutka , jer se oni ne odricu cijele svoje povijesti prije kao i nakon dolazsk aOsmanlija . Mi se ponosimo nasom povjescu Bogumila koji su bili uz narod i ostali uz narod. Vi pokusavate na sve nacine da umanjite vrijednosti tog pucanstvo kao i na prljav nacin da se domognete njihovog imovinskog stanja tako sto ste ih ubijali na hinjski nacin stoljecima i otimali njihovu zemlju i imanja, dokaz je agresija na Bosnu i Hercegovinu od strane Srbije , Hrvatske i domacih izdajnika od 1990 do sada. Domicilni narod je dobrocudan, nije agresivan i tolerantan, ali pripazi na prag tolerancije jer ako dode do tog praga onda nema prastanja ni milosti prema osobama kao sto si ti i tvoji pajdasi iz nacionalistickih torova. Rusiji sve najbolje ali dalekom im kuca od nase.

MAKI

Kako niko Dodiku I njegovom pajdasima DA uneducated sankcije

/ Najnovije