Novi raketni napadi: Niz eksplozija u ukrajinskoj prijestolnici Kijevu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma kakvi. Zelenski obranio i zaustavio.

Ovo su sigurno fake news.

Ne znam sta se ceka

Otpremite i vi par na Volgograd, pa kad je dernek nek je dernek.

Role

Čim imaju značajne gubitke na ratištu krene odmazda po civilnoj infrastrukturi jer na ratištu su izgubili sposobnost ozbiljnijeg ofanzivnog djelovanja. Vojska im je zamorena, istrošeni resursi, najbolja tehnika već odavno izgubljena, popuna slaba, nikakva. Što više Orka pogine u Ukrajini to ćemo mi u BiH manje posla imati. Slava Ukraini!

Ljiljan

Prepisana taktika od đikana u zadnjoj agresiji na prelijepu nam BiH,kada smo ih deri na ratištima oni su bombardovali naselja I gradove ubijajući civile!

@Miki

Da znaš išta znao bi da onakvi rezervisti su ništa, rezervista može u najboljem slučaju stražu čuvati ali kada krene ofanziva bolje da bježe nego da ginu za Putlera. Smiješna je ta proruska i velikosrspka propaganda o upotrebi Himarsa na civilnim zgradama u Donbasu jer upravo su Himarsi devastirali skladišta municije Rusa i komandne centre, linije opskrbe i glavne artiljerijske tačke. Nisu Ukrajinci glupi da koriste tako sofisticiranu tehniku da gađaju civile po zgradama, to je ipak običaj pravoslavnih terorista iz manjeg BH entiteta. Na nikakvo naslje ja ne pozivam već govorium o činjenicama, protiv Dodika i onih koji ih podržavaju naravnoda ćemo morati ponovo da se branimo i niša više jer sa takvima neće biti pregovora. Mi ili oni, zato Slava, Slava, Slava Ukrajini!

Putine, samo przi fasiste.

Gdje god stignes. Slava Rusiji.

/ Najnovije