Novi potez Viktora Orbana razbjesnio EU, poslali upozorenje

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

Izbaciti Mađarsku iz EU i staviti žilet žicu na granicu. Jednostavno.

BRAVO ORBAN!

Cim vise veza sa Rusijom, a sto vise nervirat zapadne liberalodemokrate sa oko dva i po grama neke tvari u glavi, koja se ponekad naziva mozgom.

Miki rubiroza

Samo mi nije jasan ovaj narod madarski,karali ih ruje 40g, po moru se ****le madarice i cehinje za kolu isad hoce opet da se vrate u pakao imbecilnog patuljka

Robot

Velika je graska sto su naprimali u uniju sve i svasta... Englezi su to skontali i ispalili se

Zaostala, primitivna, islamistička mahala

se ne bi smjela ni pomisliti da komentariše poslove europske, hrišćanske uljudbe. vaš je domet ummet, hurme, narko-vlast, bezvodica, vehabije,....

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

se ne bi smjela ni pomisliti da komentariše poslove europske, hrišćanske uljudbe. vaš je domet ummet, hurme, narko-vlast, bezvodica, vehabije,.... ka Zaostala, primitivna, islamistička mahala JB.LI TI SVOJU MAMICU ONU KARP ATSKU KUR VETINU KOJA TE OPRASILA !!

/ Najnovije