Novi napadi Rusije na Ukrajinu: Bombardovali bolnicu, ubijene tri osobe

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Namćor

Oslanjanje samo na izvore jedne strane vodi ka dezinformisanju. U ovom slučaju radi se o dva udara Iskanderima sa kasetnim punjenjem. Broj poginulih i ranjenih je u stotinama, većinom svježe snage koje su tu prebačene za deblokadu Avdeevke.

Namćor

*** Ko si budalo?

Komandir voda, al za tastaturom

Oslanjanje samo na izvore jedne strane vodi ka dezinformisanju. U ovom slučaju radi se o dva udara Iskanderima sa kasetnim punjenjem. Broj poginulih i ranjenih je u stotinama, većinom svježe snage koje su tu prebačene za deblokadu Avdeevke. ka Namćor A ti vidim, znaš prave podatke, direktno sa terena. Živio Putin, jel to!?

Namćor

A ti vidim, znaš prave podatke, direktno sa terena. Živio Putin, jel to!? ka Komandir voda, al za tastaturom Gdje ti vidiš da sam spomenuo Putina tupko? Komentar je o informisanju odredjenog dogadjaja. Putin je izopačeni vodja mračnog režima ako te već on interesuje.

Kome bacas šuplju?

*** Tacno! I zato ti plasiraš i zalazeš se isključivo za informacije koje nudi njegova propaganda, jel to?

Namćor

Tacno! I zato ti plasiraš i zalazeš se isključivo za informacije koje nudi njegova propaganda, jel to? ka Kome bacas šuplju? Mnogo si tup. Dalja rasprava je gubljenje vremena.

Komandir voda, al za tastaturom

Ma ja, nisu ubijene tri osobe, ubijeno I ranjeno je na STOTINE. Kažeš ti nama, odnosno Rusi javili pa se ti našao da preneseš dobre vijesti. A, mogao bi i ja tebi neki epitet da prikačim, recimo rusofilu latentni. I da te ispravim, svaka DALJNJA rasprava je gubljenje vremena. Pametnice oštroumna!!! Evo još jedan pridjev. ka Komandir voda, al za tastaturom Pardon epitet*

/ Najnovije