Novi detalji napada: Odrubljena glava ženi koja se molila u crkvi

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KOMUNISTICKI MEDIJ FRANJE VELE JEDVA DOCEKAO...

Slusaj samo vo-Musliman vikao Allahu Akbar i ODRUBIO GLAVU zene koja s emolila u CRKVI..koji krscanski fasizam !Mogli su jos dodati-dok su tekle rijeke krvi, Musliman je koracao i ubijao novorodjencad,m klao ih i bacao lavovima koje je prije toga pustio iz ZOO...Slici li vam ova prica na nesto?Zenu je ubio pripadnik LEGIJE STRANACA placen od pomahnitalog Makrona!

Strumpf

Bakire, samo ih ti uvozi, ima da ti se razbije to od glavu prije ili kasnije. https://twitter.com/i/status/1321778417558200320

Komentar

Meni ovdje nesto debelo smrdi Kako normalno seta onaj sto iz danske koji pali i nista mu se ne desava a ovamo svako malo njih neko napada..

Tako je

U eu pod hitno donijeti zakone da bar u narednih 10 godina ne primaju muslimane, samo krscane i ostale nemuslimane koji se ne ponasaju kao divljaci, a muslicima koji su vec u eu zaprijetiti protjerivanjem ako se i dalje nastave ponasati divljacki, dosta je vise u p.m. ka Gh

Gh

U eu pod hitno donijeti zakone da bar u narednih 10 godina ne primaju muslimane, samo krscane i ostale nemuslimane koji se ne ponasaju kao divljaci, a muslicima koji su vec u eu zaprijetiti protjerivanjem ako se i dalje nastave ponasati divljacki, dosta je vise u p.m. Da li jos uvijek mislite da ja pretjerujem kad ovu kvazireligiju nazivam antihristovom? Antihrist nece doci, ne trebate ga cekati, on je davno dosao u liku laznog proroka muhameda, cije ucenje negira sveto trojstvo, sto je osnovni pokazatelj sotone. Sada placate danak jer to niste ranije shvatili, da vidimo sta cete uraditi u buducnosti, hocete li doci pameti?

/ Najnovije