Nove informacije: Ubijena dvojica napadača u Turskoj, ministar objavio broj mrtvih i ranjenih

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sehidi?

A zasto ubijene zovete sehidima? Nisu se valjda borili za Islam?

Gost

Ljudi ovo je 2024. godina. Šehidi u (navodno) sekularnoj zemlji?

Enovamih

Eno vam ih u izraelu ,a šta mislite ko je to organiziro ?

Naravno

A zasto ubijene zovete sehidima? Nisu se valjda borili za Islam? ka Sehidi? AKO SU CIONISTI NAPALI U SRED TURSKE,A ŠTO JE TO NEGO VJERSKI NAPAD.CIONISTI VJERUJU I TAKO SE PONAŠAJU DA ČOVJEK NEMOŽE BITI KO NIJE ŽIDOV TE DA NIJE GRIJEH NI KAŽNJIVO UBIJATI NEŽIDOVE.

Role

Neka Bog čuva Tursku i turski narod.

hmm

Turska prvi put ode na BRICS samit, gle čuda - vrlo organizovan napad na njenom teriroriju

Organizirala je cijetina.

Eno vam ih u izraelu ,a šta mislite ko je to organiziro ? ka Enovamih ............................ preko svojih produzenih ruku za podrucje Turske, tzv ljevicarskih (...) Kurda. Razlog je da se Ergoganu ¨pokaze¨ za ucesce na summitu bricsa u Kazanju....

/ Najnovije