Nova vojska stiže u Ukrajinu: Dva sukoba bi mogli prerasti u jedan, što bi bila katastrofa za svijet

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ako NATO šalje oružje i vojsku tzv “ dobrovoljce”

U čemu je problem ako Sjeverna Koreja, Iran i Kina isto tako šalju dobrovoljce i oružje. Opet - dupli standardi. Isto kao “no fly zone”, mi ( NATO) možemo da letimo a drugi ne mogu. Malo se zaletili, nije ovo rat NATO-a sa Libijom nego sa ozbiljnim i mnogoljudnim nuklearnim vojnim silama.

SMRDIJA CE PLATITI

>>U čemu je problem ako Sjeverna Koreja, Iran i Kina isto tako šalju dobrovoljce i oružje. Opet - dupli standardi. Isto kao “no fly zone”, mi ( NATO) možemo da letimo a drugi ne mogu. Malo se zaletili, nije ovo rat NATO-a sa Libijom nego sa ozbiljnim i mnogoljudnim nuklearnim vojnim silama. ka Ako NATO šalje oružje i vojsku tzv “ dobrovoljce”<< NAJVECU CIJENU!

Gagarin - Sojuz u vasioni prije Holivuda i Apollo

Ovo je samo šuplja priča, zapadnih medija sa opravdaju poraz u Ukrajini. Sa Kina pošalje samo nekoliko miliona vojnika iz jednog manjeg grada, rat bi bio završen prije 2 godine. Ne treba Rusima neka posebna pomoć, oni ne znaju napravi auto ali znaju jeftino napraviti tenk ili avion.

Je li? A odakle oruzje i strani placenici dolaze

ukronacistima? Mozda salju Marsovci?? Pa nadalje preko cije teritorije stize ukrajini ista ta oprema? Da pomognem, pocinje sa Po..., ide? Ne ide? Evo jos jedan hint: ta drzava pripada fujropskoj huniji! Ide sad?. Hajte vi prvo pred svojim pragom, pa prestanite podrzavat naciste diljem svijeta, izmedju ostalog Izrael, pa onda vi nesto piskarajte. Providni ste, cak i tupavci vas mogu procitat a kamoli pametni ljudi, vise se niti ne krijete!

Znaju oni napravit auto. Kamion jos bolje.

Ovo je samo šuplja priča, zapadnih medija sa opravdaju poraz u Ukrajini. Sa Kina pošalje samo nekoliko miliona vojnika iz jednog manjeg grada, rat bi bio završen prije 2 godine. Ne treba Rusima neka posebna pomoć, oni ne znaju napravi auto ali znaju jeftino napraviti tenk ili avion. ka Gagarin - Sojuz u vasioni prije Holivuda i Apollo

xxx

Ovo je samo šuplja priča, zapadnih medija sa opravdaju poraz u Ukrajini. Sa Kina pošalje samo nekoliko miliona vojnika iz jednog manjeg grada, rat bi bio završen prije 2 godine. Ne treba Rusima neka posebna pomoć, oni ne znaju napravi auto ali znaju jeftino napraviti tenk ili avion. ka Gagarin - Sojuz u vasioni prije Holivuda i Apollo Kolika su sila 2g nemrdaju sa mjesta, ginu ko muhe, fasisti nisu bolje zasluzili podrzavaju ih samo *****ci, i drugi fasisti

/ Najnovije