Njemački mediji o Moskvi: Mučenje koje svi treba da vide

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jesu njemacki mediji ikad ista o Guantanamu?

Ili je to tamo hotel s 5 zvjezdica??? Hau ab, freches Schwein!!!

Breivik

Jok eto treba ih maziti ko Norveška Breivika... treba ih dati familijama ubijenih da im sude

Vohojvouvojoiboi

Ne verujem da će uvoditi smrtnu kaznu a ova gamad bez ljudske svesti će verovatno umirati dve tri godine.

SalamaMan

Ne verujem da će uvoditi smrtnu kaznu a ova gamad bez ljudske svesti će verovatno umirati dve tri godine. ka Vohojvouvojoiboi Vojo sendvičaru, dobio si dva sendviča za danas i sokić, e hajde sada fino sikter kući malo sa ovog portala, dosta te je više.. Znaš kvotu, dva sendviča dnevno i jedan sokić i mrš kući.

Borac sa Žuči

***

🔥🔥🔥🔥

Baš tako! Zaboravili kakav je tretman ispitivanja imao njemački gestapo. Od njihovog gestpa su svi učili, pa i rusi. ka Borac sa Žuči Moje drago dite(dijete) gestapo nije bio u Guantanamu nego Amerikanci. Ali si u pravu za gestapo njihova mučenja su poznata

/ Najnovije