Njemački medij tvrdi: Putinov sljedeći cilj je Balkan

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pop

RS se mora ujediniti sa Srbijom. Volja naroda se mora postovati, nikakva sila to ne moze spreciti. Da li neko moze zamisliti Komsica i Dzaferovica kako na tenku ulaze u Banja Luku ili Trebinje i od koga oslobadjaju???!!! Opet nije realno da Dodik sa Despotom udje u Tuzlu...Jednostavno to su cinjenice

Ljiljan

Ja sam spreman I još najmanje milion istih kao što sam ja patriota voljene BiH!!Ja jedva čekam bilo kakav signal da se svetim tim karpatskim govnima,nema nikakvih zarobljenika,derem sve redom!

Koel

Prostor nastao na genocidu i 100 ubijenim ce nestati milom ili silom ili na iati nacin na koji je stvorena teritorija tu nema rasprave

@Ljiljan

Ja sam spreman I još najmanje milion istih kao što sam ja patriota voljene BiH!!Ja jedva čekam bilo kakav signal da se svetim tim karpatskim govnima,nema nikakvih zarobljenika,derem sve redom! ka Ljiljan <<Da puno vas patriota ima u dijaspori koji jedva čekaju signal da se počnete svetiti iz toplih i sigurnih stanova.

Salih

proklinjati ce majke sto su ih rodile po cijelom svijetu ako se pojavi bijela alkaida

D

Kad vam docu čečeni ima da bosna bude s r p s k a

Hi

Smit nece namjerno reagovati jer tako bi dao osjecaj bosanskim politicarima da ce neki OHR non stop reagovati I da oni ne moraju nista raditi. Bosanac sam, drago mi je da smit ne reaguje.

/ Najnovije