Njemački medij: 'Iran i Izrael nekad su bili bliski saveznici. Evo kako su postali neprijatelji?'

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

fuuuj

Bili nekad saveznici a danas neprijatelji. Krenite od sebe....tamanli ste ih ko zeceve prije 90tak godina a danas ste im sluge koje marisu djecu sa palestinskim zastavama po njemackoj. Vi ste se nasli pametovati.

asdfas

Bili nekad saveznici a danas neprijatelji. Krenite od sebe....tamanli ste ih ko zeceve prije 90tak godina a danas ste im sluge koje marisu djecu sa palestinskim zastavama po njemackoj. Vi ste se nasli pametovati. ka fuuuj haha koji glup komentar. Eto turci su tamanili i nas pa sad nešli nešto pametovati. Malo prestani čitati sa religijske strane i biće ti bolje! A suma sumarum ko je izdao prvi, a da ovi iz islame revolucije, pa zatrovaše sve ostale normalne sinove jevreja Jišmaela ili ti Ismaila :)

Derim

Pa postali neprijatelji zato sto Iranci imaju karaktera i ljudskosti , pa ne mogu mirno gledati patnje i stradanja nevinih ljudi za razliku od cifutskih cionista koji su liseni svega ljudskog i samo zbog profita bi bili spremni unistiti sav ostali svijet , sjeme im se zatrlo. Nije Adolf bio lud.

/ Najnovije