Njemački epidemiolog kontra svih: "Omicron je pravi poklon, kraj pandemije na vidiku"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

5

A zasto onda mediji dizu paniku?

Guest

Ja samo jedem varivo i mogu vam reci da mi je stolica uredna!

Znam ovoga..

To je jedna budala obicna...da se blago izrazim..

Glas Razuma

Vakcine koje su pravljene kad je to još bila samo korona, nas brane i od 17.te varijante, neskirajte se

Ma ja

Strucnjaci uocili prehladu

Ccccc

Eh da mi kod nas nekad pročitati bilo kakav ozbiljan i pametan komentar, dao bih dukat žut!!!

Fefa

Misljenje ovog virologa dijele puno ozbiljnih strucnjaka u cijelom svijetu. Omikron je agresivniji tako da ce zamijeniti deltu koja je najopasnija. Pretpostavlja se da je pandemija do proljeca nestati iako c'è virus ostati u nama ali nas vise nece slati na aparate ili ubijati.

Ecipeci

Ispravak netočnog navoda: Lauterbach NIJE epidemiolog. On je po zanimanju "zdravstveni ekonomist". Ne dižite tu Njemačku i njene "znanstvenike" u nebesa. Tko je tamo bio, zna kako je.... i nije dobro!

Salih

Lijepo je Bili rekao na pocetku da ce kraj da bude krajem 2022 god sto znaci da nece jer je ovaj filklor isplati i da od samog POCETKA samo LAZU i izmisljaju nove neke slojeve ALFABETA

/ Najnovije