Njemačka započinje istragu: Šta je sve krivo napravljeno u pandemiji COVID 19

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

A kod nas?

Doktor

Prvo sto je krivo napravljeno je CENZURA! Kojekakvi faktcekeri finansirani od boga pitaj koga su aktivno radili na propagandi. Zatim su se u tome ukljucili novinari sa stavljanjem mete na celo svakom onom ko je imao drugacije stavove i misljenje. Kada se podigala do nevidjenih medijskih razmjera panika od sijanja straha i cenzurisanja drugacijeg narativa, na red su dosli doktori koji su podlegli propisanom protokolu farmakomafije koja je jedina iz svega na kraju enormno profitirala. Ostalo je lancana reakcija, politicari, umjetnici, propaganda i propaganda. Ne treba zaboraviti i podjelu drustva i uspio eksperiment zakljucavanja djece i staraca, besmisleno nosenje maske ljeti na otvorenom sa pisanjem kazni, prijeve roditelja sto su svercali djecu na cist zrak. Ne treba zaboraviti sve one lazi o efikasnostima i bezbjednostima uboda. Ne treba zaboraviti svu onu histeriju i guranje stapica u nos koji te identifikuje bolesnim dok si zdrav ko konj i moras sjediti 15 dana kuci kao kakav idiot!

visocica 1662

Na dolzivotnu robiju(ako nemoze smrtna kazna) za sve one koji su propagirali vakcine od direktora svjetske zdravstvene organizacije gejtsa i sve nase i ostalje ljekare za smrt tolikog broja ljudi.

visocica 1662

1000 uglednih svjetskih advokata pokrenuli su tuzbu protiv farmaceutske mafije i ostalih zlikovaca.

/ Najnovije