Njemačka pooštrava mjere, zatvaraju skoro sve

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ghost

Pametan narod, ne zatvaraju skole, jer su svjesni nenadoknadivog gubitka. Ali kako nasem papku koji je dosao do polozaja objasniti kad on kupuje diplomu?! Nikako, jer to je papak, sa dna kace!!!

Roki

Kako papku objasniti da kruške i jabuke nisu isto. Škole su 23 % prenosnika virusa, pa je jedino rješenje kvalitetna online nastava. To da kupovina diploma i virus nisu ni u kakvoj vezi ne možeš objasniti papku koji nije završio niti prvi osnovne.

JA1

Samo me interesuje kako je moguce da manje ljudi umire u vrijeme kovida. Pametnom dosta. Sve je ovo suplja prica, niko ne prikazuje gdje su ti bolesni. Bolnice su skoro pa prazne, iznose se lazni podatci.

JA1

Niko ne kaze da od tog broja zarazenih je tek 0,4% tezih klinickih slika. Pa eto saberite kruske i jabuke.

JA1

I Ne nisam neko ko nevjeruje u Kovid, nego ne vjerujem u podatke.

Jes

Globalisti, očigledno, i u Njemačkoj vladaju.

/ Najnovije