Njemačka odlučila o novim mjerama za nevakcinisane

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Onako Ljudski

Nemojte se vakcinisati. Sperma nevakcinisane osobe vrijedi zlata. Nemojte nasjedati na cjepljenje. Broj zarazenih i umrlih je veci sad nego na pocetku pandemije kad vakcina nije postojala.

O

Cetvrti Rajh ozivljava samo ovaj put prema svojim gradanima

NAUKA

>>Nemojte se vakcinisati. Sperma nevakcinisane osobe vrijedi zlata. Nemojte nasjedati na cjepljenje. Broj zarazenih i umrlih je veci sad nego na pocetku pandemije kad vakcina nije postojala. ka Onako Ljudski<<. ZA TO DOKAZI NE POSTOJE. NEMOJTE SIRITI DEZINFORMACIJE. OD STRAHA LAZETE I DRUGE LJUDE UVLACITE U SVOJE BLATO PRIMITIVIZMA

/ Najnovije