Nezapamćeni haos u SAD-u: Teksas prijeti otcjepljenjem?

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bolikulac

Snazno stojimo uz SAD postujuci suverenitet i osudjujemo jednostrane postupke pojedinaca. Americki politicari jednostavno moraju raditi vise kako bi se prevazisla kriza. BiH pozdravlja i poziva na demokratsko rjesavanje problema.

Mečka

Izgleda da se mečka približava tamo gdje pripada i mogla bi zaigrat pred vratima,a poslje i u kući.

Mislilic

Nek dodju kod nas u Cajnice da se dogovore. Tu ce se skopiti Cajnicanski Sporazum, koji predvidja da Texasani, Meksikanci i Amerikanci moraju jednako biti zastupljeni i da imaju tri guvernera koji se rotiraju. Takodje zakon svak na svoje pa ce Indijanci dobiti Republiku Indijansku..

Jole

Prvo sto nasi politicari trebaju je to da izraze duboku zabrinutost

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ma neee...

To Putin preko interneta utjece, pa to svi znamo! Kako god je namjestio pobjedu Trumpu (isto internetom, preko FTP-a jelte?) tako sada rovari u Teksasu. Cak su subare vidjene ne teksaskoj pustinji.

Gost_Radio_Sarajeva

Čeka se još 12 država da se pridruže, pa možemo opet početi.

Gost_Radio_Sarajeva

Čeka se još 12 država da se pridruže, pa možemo opet početi. ka Gost_Radio_Sarajeva Bogami već ih je 25, kako vidim iz članka.

Gost_Radio_Sarajeva

Snazno stojimo uz SAD postujuci suverenitet i osudjujemo jednostrane postupke pojedinaca. Americki politicari jednostavno moraju raditi vise kako bi se prevazisla kriza. BiH pozdravlja i poziva na demokratsko rjesavanje problema. ka bolikulac Jesi se prijavio za ambasadora u SAD-u? Već is upućen u posao. Mislim da odmah možeš da počneš.

Iva

Izborna godina i republikanci *** svugdje Ne može se izdvojiti a komentari su polupismenih Balkanaca

Suuuper

Sada lijepo napraviti od Kalifornije, Teksasa i Nu Mehika entitet sa neupitnom latino vecinom jer oteteti od Meksika i da se Meksiko pita i brani latinose od zlih bjelih gringa. Aljasku isto poentietiti i dati Rusima na upravljanje.

Dayton is gud

Zatim uzeti predstavnika svake moguce postojece manjinu konstitutivnih USA naroda i staviti ih u Bijelu kucu kao grupno predsjednistvo. Crnacki i indijanski predstavnici da imaju automatski izbor kad jh potvrde vijeca saveznih drzava.

Uvijek

Snazno stojimo uz SAD postujuci suverenitet i osudjujemo jednostrane postupke pojedinaca. Americki politicari jednostavno moraju raditi vise kako bi se prevazisla kriza. BiH pozdravlja i poziva na demokratsko rjesavanje problema. ka bolikulac Mogu na mirovnu konferenciju u Cajnicu da rijese to ko ljudi uz lozu sa dr. Dzemidzicem ekspertom za ustavno pravo i vrsnim poznavaocem americke istorije.

Ne budite diktator

Nek dodju kod nas u Cajnice da se dogovore. Tu ce se skopiti Cajnicanski Sporazum, koji predvidja da Texasani, Meksikanci i Amerikanci moraju jednako biti zastupljeni i da imaju tri guvernera koji se rotiraju. Takodje zakon svak na svoje pa ce Indijanci dobiti Republiku Indijansku.. ka Mislilic Mora se postovati multietnicki sastav i multikulturna raznolikost SADa. Je li Bide legitimni predstavnik kreola iz Nju Orlinsa? Kako bijelac moze predstavljati crnacku manjinu i postovati njihovu muku do statusa insana?

Helez odma’ da posalje jedinice OSBiH

gardijske, pjesadijske, zracne, trezorske, dijasporu valja zastiti

Vasa ekse(le)ncijo

Jesi se prijavio za ambasadora u SAD-u? Već is upućen u posao. Mislim da odmah možeš da počneš. ka Gost_Radio_Sarajeva Vas prvi zadatak je da uvedete ravnopravnost medju polovima ukinete zagadjenje zraka u Arizoni pustinjskim pijeskom i da promovisete superirornost kompakt VW dizela kao alternative onim brodovima na tockovima.

Guest

Ja ja moj Biden-u znas li o cemu se radi il nisi pri sebi p... stara ohrndana a znas bombardovati druge. Samo neka se otcijepi pa ce onda sve ostale jedna za drugom. I kraj je i vama dosao. Stoko.

Je li se ovo

***

Why...

... not, freedom for Texas!!!

Sašio mi Đurica

Kako kaže uvaženi političar/pevač Ivica (***ni) Dačić: Amerika će se raspasti kao Yugoslavija. Onda ide Vučić i on u mirenje zategnurih odnosa uz obavezno savetovanje američkog predsjednika, šta činiti i kako dalje. Obavezno uvedsti KONSTUTIVNOST svih naroda i nacija na svekolikom američkom prostoru. Svi Konstitutivni obavezno idu u višečlano predsjedništvo uz poštivanje legitivnog pristupa kod izbora članova predsjedništva. U susednim državama obavezno uvesti Zajednicu manjinskih naroda po uzoru na Republiku Srpsku.

333

Provjerene informacije iz Informera. Hahahaa. Koga zanima, a vidim da ne zanima, neka pogleda odakle je stvarno video tih kamiona (sa protesta protiv Covid mjera 2022. godine), a i neka pokusa da sazna sta se stvarno desava po tom pitanju (predizborni teatar). Ali ipak su propagandna glasila srbijanske tajne sluzbe i ruske stranice sa teorijama zavjere pouzdan izvor informacija, drz'te si vi toga, pa cemo vidjeti dokle cete dobaciti. Do zaraze ospicama, vjerovatno.

/ Najnovije