Nevjerojatna hrabrost u Moskvi: Ove fotografije obilaze svijet

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Ruska historija je puna pogroma.

Putin Hitler

Rusi narod ko narod, vecina se naginje kako vjetar duva. Ovdje je u pitanju krvnik Putin i njegovi apetiti i kompleks Napoleona (taj niski pogani covjek i njegovi kompleksi) i zelja da bude u istoriji zapisan kao osvajac, kao Titi szo je bio, kao nosilac luča… Ali je sve uradio pogresno (na krvi nevinih sve je pogresno), tak mali covjek ostaje zapisan kao agresor, pohlepnik i genocidas. Srce me boli sto je Putin oskrnavio Rusko ime ponosno, zauvijek isprljao, kao Hitler.

BOSNA

RUSI ME NE IZNENAĐUJU. UVIJEK ME PRIZEMLJE OVI NAŠI RUSOFILI. GENOCIDAŠI. KAKO SE BOLAN MOŽEŠ IDENTIFIKOVAT SA RUSIMA. SA BILO KIM. NESHVATLJIVO.

Tatar

Apsolutni genocid.Strasan zlocin koga se svaki normalan covek stidi .

/ Najnovije