Netanyahu hladno odbio saveznike i izdao naredbu: "Udarite punom snagom!"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Izrael bi trebalo da poklopi Libanon.

I dosta bi se toga smirilo, a u ovim decenijama i Libanon se pokazao kao nefunkcionalna drzava, ako se termin drzava uopce smije primjeniti na Libanon.... to je upitno. Onda ce hezbolahovci uz mozda ostatke hamasovaca pokusat prebjec dalje u Siriju, ali tamo ce biti demolirani, Bashar nije budala.

Irfg

Nema mira dok oruzje ne utihne . Sva priča.

Potali Bajdena sta sa hamasovcima?

Ta mante ih!

Asker

E sad arapi ujedinite se i zgazite nacionaliste. Manite se vasih glupih svada ,suniti ,šiiti. Pobi vas šaka čifuta. Nek je Amerika iza njih vas je 100 x vise. Al jok vi placate Ronalda i ostale isluzene zvijezde milijardama. J....se

Mol

***

/ Najnovije