Nesvakidašnji slučaj u Španiji: Otac demolirao BMW sina da ga ne bi vozio pijan

0
Radiosarajevo.ba
Nesvakidašnji slučaj u Španiji: Otac demolirao BMW sina da ga ne bi vozio pijan
Foto: Facebook / Uništeni automobil

Nesvakidašnja scena dogodila se ovog puta u Španiji, kada je otac mladića iz Logronja spriječio sina da vozi u alkoholiziranom stanju tako što mu je uništio dragocjeni BMW.

Špansku policiju su građani ovog grada pozvali nakon što su vidjeli da čovjek krampom obija automobil.

"Policija je pozvana u rano jutro 26. februara, a građani su prijavili da nepoznat čovjek uništava automobil BMW uz pomoć krampe" saopšteno je iz lokalne uprave policije.

BHmeteo objavio prognozu: Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje za prvomajske praznike

BHmeteo objavio prognozu: Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje za prvomajske praznike

Patrola je stigla na mjesto događaja, gdje je uvidjela da terensko vozilo punom brzinom napušta teren. Policija ih je ubrzo zaustavila i identifikovala. Ispostavilo se da su dvojica putnika otac i sin (32) koji je bio u alkoholiziranom stanju.

Policija je kasnije potvrdila da je otac pokušao ubijediti sina da mu da ključeve od automobila kako bi ga spriječio da vozi pijan, s obzirom da nije uspio u svom cilju, dvojica su se posvađala.

"Kako bi spriječio mladića da ode svojim vozilom, otac je iz očaja uzeo krampu, razbio sva stakla na automobilu i izbušio gume" saopštili su policajci, prenosi lokalni medij Logrono.es.

🏎️⛏️| La #PolicíaLocaldeLogroño denuncia por un delito de daños a un individuo que había provocado varios destrozos en...

Posted by Ayuntamiento de Logroño on Wednesday, March 1, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije