Naziru se konture nove ruske strategije: Šta žele na istoku?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Niko nikada nije zauzeo glavni grad od druge drzave jer ipak ne mozes strijeljati 3 miliona ljudi. Glavni grad se drzi pod opsadom kako bi se vlast primorala da prizna donbas regiju. Pa kao povuci cemo se necemo zauzeti kijev ali priznajte donbas cinimo vam uslugu jos. To su osnove ratovanja samo pritisak i pritisak, nekad ekonomski nekad vojni zavisi sve a pod pritiskom sve puca pitanje je vremena

Drvosječa

Miki, Rusija će ekonomski puknuti. S ekonomijom će se vratiti u doba CCCP. Slijedi zaostajanje za razvijenim svijetom na duže vrijeme.

robot

prestati cu vas citati zbog ovih fishing naslova

Drvosječa

I ništa manje važno, velika ruska nacija će nezasluženo postati omražena na svjetskom nivou. Svijet uživo gleda neviđene zlločine nad civilima, koji čine zločinački ruski umovi. Normalan čovjek se na njih zgražava. Meni to neće omrznuti ruski narod, ali hoće trajno omrznuti ruski zločinački režim.

Drvosječa

Ratovi (zločini) će prestati kad obični ljudi otkažu poslušnost uvrnutim umovima među vlastitom političkom "elitom", koja se tijekom vremena "odnarodi". Mnogo toga ovisi i o medijima. Bez njih ratovi ne bi bili mogući.

Miki

Tako je zlocinacki rezim unistio Iraq ali za njega ne bejahu komentari i osude

mile je čkapi

I ništa manje važno, velika ruska nacija će nezasluženo postati omražena na svjetskom nivou. Svijet uživo gleda neviđene zlločine nad civilima, koji čine zločinački ruski umovi. Normalan čovjek se na njih zgražava. Meni to neće omrznuti ruski narod, ali hoće trajno omrznuti ruski zločinački režim. ka Drvosječa _____ Da, ali taj isti narod neće praviti probleme putleru zbog hiljada ubijenih ukrajinskih civila, razorenih gradova! Miliona raseljenih i protjeranih! Ubijene ukrajinske djece!!! Poginulih ruskih golobradih vojnika... Taj narod srušit će putlera zbog izgubljenog rata! Baš kao što su i Miloševića srušili zbog izgubljenih ratova. Taj "veliki" ruski narod zaslužuje samo prezir i ekonomsku propast. Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje.

/ Najnovije