Naučnici zbunjeni zašto je COVID 19 "poštedio" Afriku

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

I Corona se lavova boji!

Guest

nemaju tv prijemnika

S'jedne strane..

...ko to tamo i o cemu vodi ikakvu pedantnu evidenciju...s'druge strane,puno ih se zarazilo,mlada populacija (koja svakako nema pa skoro nikakve simptome) i eto ga.Prirodni imunitet,koji su danasnji doktori izgleda izbrisali iz sjecanja...Pa i u Swe je nesto tako,samo sto su oni platili cijenu na pocetku "pandemije" u vidu mnogo mrtvih iz reda "preko 80 god."...Zato nisu zijanili milijarde u lockdownima i nisu sludili i podijelili narod mjerama i vakcinama....GO AFRICA - ne dajte se !!!

Afrika dobra paprika

Nema crnih rupa iznad Afrike kao u Americi i Evropi. Korona dolazi i širi se iz atmosvere.

Fghjikl

Nema doktora i novinara lazova. Da petljaju i lazu.

Jaki

Postavili ste pitanje i dali odgovor. JEDNOSTAVNO JER NISU VAKCINISANI...

Jaki

I čim bude skočio procenat vakcinisanih eto ga novi soj i broj oboljelih će da skoči Ko hoće da se kladi u čevape....

La

Nema crnih rupa iznad Afrike kao u Americi i Evropi. Korona dolazi i širi se iz atmosvere. ka Afrika dobra paprika kakve crne rupe... Misliš rupe u ozonskom omotaču, crna rupa je drugi par cipela skroz i nema veze sa atmosferom

K

Novinari i doktori sire plandemiju

/ Najnovije