Naučnici upozoravaju: Ovo nisu klimatske promjene, ovo je klimatski haos

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve

se desilo od polovine pedesetih do devedesetih godina kad je svaka susa palila atomske bombe kao da se o prskalicama radi. Pomalo mi ide na zivce ova new age mantra kao, ne pazimo mi na covjekovu okolinu, plasticne kese i dizeli i slicne gluposti su krive, niko da kaze: najveci krivci su ameri i ruje koji su se takmicili ko ce napraviti vecu bombu.

Buda

Dok se ljudi bave nacionalizmom, ponoseci se sto su i fasiste i rado bi klali i ubjali sve sto nema njihov predznak, planeta propada, zemljotresi drmaju, voda odnosi... nismo bolje ni zasluzili, neka sve sprzi, pa nikome nece padati na pamet da druge ubija i proganja, jer nece imati ni jest ni pit

Latko zBrode

Dofatili se porasta nivoa mora ko pjan plota, gdje im je toliki led...nema ga ni u svemiru...ak pametuju u pm

GrađaninKane

@Latko zBrode Malo je reći da si glup

Maher

Konacno da je ljeti vruce kako i dolikuje ljetu. Al eto neko bi da ljeti bude hladno i naprdjuje o globalnom zahladjenju kao sto to rade zimi. Ocekujte ljutu zimu ispunjenju velikim snjeznim pokrivacima kao nekad.

Podsjetnik

Ovo je organizirani klimatski haos, a bezbrojni poltronski portali poput Radiosarajva će održavati tupilo među svojim čitateljstvom ovakvim naslovima. Čak i oni koji se ne razumiju u ove stvari, ili oni koji ih inače ne prate, mogu skontati ako hoće, da se radi o podmetnutim požerima, samo različitim metodama, tehnikama, pristupima.

Leone

>>@Latko zBrode Malo je reći da si glup ka GrađaninKane<< Hahahaha

Tango

E sada treba vidjeti koji lobisti stoje iza ovih kataklizmickih prognoza. Izlaziti sa ovakvim prognozama a ne snositi odgovornost ako se pokazu lažnima opasna je stvar jer ti sutra svaka budala moze sve zabraniti, od hrane, kretanja do mjesta stanovanja pozivajuci se na "procjene sumnjivih experta"!

Meteoropata

Grenland je nekad bio zitnica. Mi sad ulazimo u novi ciklus planete, veze ovo nema sa nama i zagadjenjima. Suplja

Namik Omerspahić

KLIMATSKE PROMJENE IMAJU PRIRODNE UZROKE

/ Najnovije