Naučnici istražuju dva smrtna slučaja: Pojavile se sumnje da je bolest zombi jelena prešla na ljude?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zombi tablet

Pa danas ste objavili da zombi bolest nastaje od onih tableta za šećer radi mrsanja , čak i slike nekih slavnih ljudi objavili.

7eydyr

***

Novinar u mirovini

Odlučite se! Jeste li MEDIJ ili PROPAGANDA. Do sada ste bili PROPAGANDA (izvještavali po narudžbi finansijera, cenzurisali po narudžbama i oblikovali istinu tj. laž po nalogu). Ako ćete biti PROPAGANDA, onda niste NOVINARI! Dobro razmislite šta ste! Covid je pokazao da ste uposlenici finansijera u službi PROPAGANDE!

***

***

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

🔥🔥🔥🔥

***<<Znači po tvom DNK da si opasnost za ljude

Ne pijem dok Paja vozi

Dijaspore patriote na socijali u svakom slučaju prosipaju govor mržnje i tako dokazuju koliko su oni bezveze osobe

/ Najnovije