NATO hitno odgovorio Erdoganu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Blokada od Turske bi u normalnom svijetu Erdoganu donijela Nobela za mir. Kao sto su gurnuli Ukrajinu sada to rade Svedskoj i Finskoj i vode ih u direktan sukob sa Rusijom. Paralelno Amerikanci otopljavaju odnose sa Kubom... vidi ti tih slucajnosti....Tko se moze kladiti da ce 2023.godinu docekati negdje npr na otvorenom uz pice i koncerte sa dobrom ekipom....Sve nam je postalo upitno

Moze mu se

To ti je kas si mocan i vazan,pa kazes nesto i uskomesas cijeli NATO savez,a onaj ruski agent milanovic kodnog naziva stakor prdio ili govorio nitko ga ne zarezuje vec ga u hrvatskoj smatraju da radi protiv drzave u kojoj je predsjednik,a u korist rusa.

Ljiljan

To ti je kas si mocan i vazan,pa kazes nesto i uskomesas cijeli NATO savez,a onaj ruski agent milanovic kodnog naziva stakor prdio ili govorio nitko ga ne zarezuje vec ga u hrvatskoj smatraju da radi protiv drzave u kojoj je predsjednik,a u korist rusa. ka Moze mu se TAJ ČVIGAVI KRIVOUSTI ŠUPAK milanović JE MUDO OD LABUDA ŠTO ZNAČI NIŠTA!!

Gagi

Ovog kenjca nevoli ni njegov narod Uvlaci se Srpbijancima i Rusima ***

/ Najnovije