Napravila čak 13 operacija kako bi izgledala kao Ivanka Trump

Radiosarajevo.ba
Napravila čak 13 operacija kako bi izgledala kao Ivanka Trump
Tiffany Taylor šokirala je dvojicu doktora prošle sedmice, nakon što im je priznala da se tokom jedne godine podvrgnula čak 13 puta estetskim operacijama.

Priznala je također da je tokom iste godine tri puta bila pod općom anestezijom što je doktore automatski navelo na zaključak da je žena istovremeno bila podvrgnuta i po nekoliko različitih zahvata. 

Tiffany Taylor našla se pred dvojcem doktora koji sudjeluju u trenutnom reality showu naziva Botched, a u sklopu kojeg pokušavaju ispraviti loše napravljene plastične operacije. Trenutno je započelo emitiranje četvrte sezone ovog serijala, a upravo u posljednjoj epizodi nastupila je i žena koja žarko želi nalikovati Ivanki Trump.

Tiffany_Taylor_dailymail.jpg - undefined

Kao razloge Taylor navodi da je Ivanka Trump "žena u koju bi se trebale ugledati sve žene." Pogledajte nastup Tiffany Taylor i procijenite je li uspjela u cilju da izgleda poput Ivanke Trump.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije