Napetosti na Dalekom istoku - Sjeverna Koreja poručila: ‘Nađemo li još jedan, objavit ćemo rat!‘

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sdaddaad

Sta vam je ludjaci, samo bi ratovali, a sebe i svoje porodice obezbjedili, narode treba sve te majmune pobiti.

OU812

Kako Bog, ili priroda, kako god to zvali obilježi te gadove i izrode ljudske vrste normalno nije !! Pa tačno kad ih čovjek vidi padne u duboku depresiju kad shvati kojoj vrsti organizama pripada. Samo ti pogledaj faca i očiju im onih halapljivih, oholih i zatupljenih, gramzivih, beskrupuloznih, neljudskih i nehumanih.. I svaka generacija je sve odvratnija, unapređenija i savršenija u svoj toj svojoj odvratnosti. Pogledaj ti samo ovom kretenu glave! A identično i lokalno – kod nas na Balkanu. Počevši od 1990-tih i onog gadnog Bičakčića, Koljevića, Buhe, Trnke, magistra Mate Bobana (eki magistar), Ganića pa sve do današnjih Konakovića, Nikšića, Viškovića, Stevandića, Onog Eleka, Bećarevića, onog Džindića, Kojovića, onog ulojenog Kraljevića prljavog, Čampare, Bradare, Sebije, Forte, svinjolikog Zahiragića i Kapidžića ....Bože dragi sačuvaj, pa KAKVI su ovo ljudi, šta su oni, šta je ovo!!! Kakve su to samo neljudske nakarade i perverzne karikature iz najmračnije mašte i strahova, kao preneseni iz Danteovih stravičnih i morbidnih opisa... FUJJJJJJ !!!!!!

Guest

Ovi su u stanju pripravnosti preko 50 god.

Nikakvi baloni sa smecem - americka propaganda.

Cisto izvrtanje istine, kao i obicno, navikli smo od zapada. Amerikancima je hitno potreban rat ili cak dva, inace propadaju ubrzano. Ex ukrajina se pokazala promasajem, trenutno se radi na rasturanju Bliskog i Srednjeg istoka putem tzv izraela, a paralelno se zakuhava i izmedju dvije Koreje. Medjutim, nadrljat ce tu jedino Juznokorejci, amerikanci ce izdaleka ¨podrzavat¨. Sj. Koreja ima 5. najjacu vojsku na svijetu, 1.280.000 aktivnog sastava, 600.000 vojnika koji rade u civilnom sektoru, ali mogu biti mobilizirani zajedno sa ovim predjasnjim u roku od 7 dana. Narednih 4 milijuna su rezervisti. Sve u svemu nekih 6 milijuna ljudi spremnih da idu u rat. Od toga 250.000 specijalaca koji svakodnevno smao treniraju i vjezbaju!! Za poredjenje, briti imaju 50 (pedeset) SAS-ovaca, ameri oko 2.000 delta force, Rusi 50.000 specnaza. I niko ne moze 300.000 vojnika mobilizirat bez barem 6 mjeseci. S.Koreja moze 1,8 milijuna (one prve dvije grupe) za 7 dana. S. Koreja, koja posjeduje i nuklearno oruzje, je drzava formirana oko vojske! Sve druge drzave na svijetu imaju vojsku, ali u S.K. vojska ima drzavu, to je jako velika razlika. Amerikancima bi bilo bolje da JAAKO dobro razmisle prije. Ali bas JAAKO. Da ne bi bilo ne heljp, nego bas help.

Smrk

MEDJEDU JEDAN DIKTATORSKI....TI,ONAJ KINEZ, PUTIN CETE ODVEST OVAJ SVIJET U PROPAST. MAMICU VAM

IKS

Da sam ovako mali, debeo i ruzan, siguran sam da bih se i ja samo svadjao sa drugima! Kad smo shvatili izvor frustracija kratkog krmka, morali bi se zapitati kakav je to narod koji dozvoljava debelom malisi da im odredjuje kakve ce oni frizure nositi!

/ Najnovije