Napadač koji je u Njemačkoj nožem ubio tri žene uzvikivao 'Allahu Akbar'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

komunisticka gamad sa petokoloanskog portala rediosarajevo.ba

Bitno je u ansloviu anpisati da je vikao"Allahu ekber"....a ne pisu da se radi o mentalno zaostaloj osobi koji je pobjegao sa lijecenja....bitno je da je vikao"Allahu ekber"..gamadi prokleta crvena!...Ako je Musliman , odmahs e objavi i ime i prezime, i slika is ve ostalo...a kad nije musliman, onda su INICIJALI..pogani pogana prokletatako rade i u "demokratskoj" Evropi.....ne placaju vas dzabe ovako dobro da rusite drzavu...

nasvasta

Šta ste vi privukli mentalno nestabilni osoba koje nisu znale izgovoriti Alahu Ekber i još masu osoba koje nisu znali ništa o prelijepom islamu koji upućuje u jednostavno lijep život bez mržnje prema ikome,ali nek je kvantiteta a nemora kvalitet koji opet naređuje Stvoritelj. i tim kvantitetom navlaćite ljagu na ćasne ljude.

K

Evo nama dijasporaca se javlja nezna naš dobro jezik i nezna dobro pisat al ga je potakao ovaj članak da piše i da vređa ljude koji samo prenose vjesti

Zong

Pa vjerovanje u nevidljivo bice i molitva istome jesu mentalna bolest

Heh

Pa nece reci mir s tobom ili neku drugu poruku mira hehe

Pike

Nevjerovatno je kako muslimani uvijek nađu opravdanje za islamističke teroriste. Ili je mentalno zaostao, ili je narkoman, ili je roker, ali nikada nije ono što jeste - terorista. Nije moguće da si svi ISIS-ovci rokeri?!

/ Najnovije