Napad na džamiju u Njemačkoj: 'Ne prođe skoro dan bez napada na muslimanske svetinje'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neminovnost

Bacajte, batrgajte se, al smjena je neizbjezna.

Nikolica s prikolicom

Tursks zstsvs je na džamiji, tako da se Bošnjaci ne bi trebali previše uzbuđivati. Tursko-njemačke bande se nadgornjavaju, eto im tamo.

Istoricar

Osim sto se cudi, mozda bi trebao da se zapita sto se to desava (mislim sto ih napadaju)

Open mind

Je li vam se u BiH konacno otvorilo pred ocima.Europa i SAD samo vas lazu ,a iza ledja dogovaraju podjelu BiH izmedju srbije i hrvatske,a sad znate i zasto; zato sto ima preko 2 miliona muslimana u sred evrope i nikako nemogu dozvolit da se jos i sirite,a Turska je u dogovoru sa zapadom da vas se prebaci tamo,jer mu trebaju vrijedni,pametni i radisni ljudi.Tko ostane morat ce postat srbin ili hrvat.Da nije tako vec bi bio izglasan izborni zakon po svjetskim standardima,a BiH bi bila u EU i NATO.Sjecate se kako su balticke zemlje,bugarska,rumunska,madjarska,slovacka,ceska i poljska primljene preko noci u EU,a ni danas ne ispunjavaju vise od polovine uvjeta.Pamet u glavu i pakirajte kufere,jer ce vas inace pobit srbi i hrvati,a svijet ce gledat ostvarenje svoga plana.

Covjek

Mislio sam da su Nijemci gospoda, narod koji cuva cvoju vjeru a postuje tudju, a kako vidimI TO SU ODRON LJUDI, OBICNI SOVINISTICKI OLOS.

Covjek

Open mind JE POTPUNO U PRAVU, na zalost!

Celo

Je li vam se u BiH konacno otvorilo pred ocima.Europa i SAD samo vas lazu ,a iza ledja dogovaraju podjelu BiH izmedju srbije i hrvatske,a sad znate i zasto; zato sto ima preko 2 miliona muslimana u sred evrope i nikako nemogu dozvolit da se jos i sirite,a Turska je u dogovoru sa zapadom da vas se prebaci tamo,jer mu trebaju vrijedni,pametni i radisni ljudi.Tko ostane morat ce postat srbin ili hrvat.Da nije tako vec bi bio izglasan izborni zakon po svjetskim standardima,a BiH bi bila u EU i NATO.Sjecate se kako su balticke zemlje,bugarska,rumunska,madjarska,slovacka,ceska i poljska primljene preko noci u EU,a ni danas ne ispunjavaju vise od polovine uvjeta.Pamet u glavu i pakirajte kufere,jer ce vas inace pobit srbi i hrvati,a svijet ce gledat ostvarenje svoga plana. ka Open mind Jadan ti pa to je zamisao iz 92 i sta se dogodilo ??? Treba imati *uda starac a vi *ickice ba

Joke

Toliko muslimana sa Istoka koji im napadaju žene i kao noževima napadaju i na druge načine sprovode terorističke napade. Dodju na zapad pa ga hoće pretvarati u Alahovu zemlju.tko bi ih volio. A ima i u nas sve više onih ludih ekstremnih koje bi trebalo što prije iz Europe van. Kada vidim one zamotane zeneturace sve mi je jasno s kim se identificiraju. Mi bi trebali biti Europa - to ne znači potpuno odustati od tradicije već imati svoju zdravu tradiciju koja je drugačija od onoga s istoka.

/ Najnovije