Nakon ubistva vođe al-Qaide, Biden poručio: 'Afganistan nikad više neće biti utočište za teroriste'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sad

su ti teroristi u Moskvi! Moro bi nesto hitno preduzeti da se tom pravoslavnom teroru stane u kraj!

Radio Sarajevo

Biden je što se tiče mržnje i licemjerstva prema svemu onome šta ga na bilo koji način podsječa na bilo šta orientalno, odnosno ne krščansko, lošiji od svh drugig zloglasnih državnika u svjetu.

Hoce li se onda naselit po Maoci?

??????

BUUM

Nikad NECU pvjerovati da je Osama ubijen gdje je dokaz nesto sto su s broda umotan u casaf bacili moze da bude i ovca ne vjerujem Ameri vole da se hvalisu slikaju pored ubijenih laz i varanje je odnavnina moderno

Ljiljan

Nikad NECU pvjerovati da je Osama ubijen gdje je dokaz nesto sto su s broda umotan u casaf bacili moze da bude i ovca ne vjerujem Ameri vole da se hvalisu slikaju pored ubijenih laz i varanje je odnavnina moderno ka BUUM NI JA NE VJERUJEM DA JE KRMAK MILOŠEVIĆ OTEGO PAPCIMA I DA JE ZAKOPAN POD ŠLJIVOM ALI KAKO SE ŠLJIVA OSUŠILA POČEO SAM DA VJERUJEM !!!!

/ Najnovije