Nakon misterioznog nestanka, pojavile se prve fotografije nestale Kineskinje

0
Radiosarajevo.ba
Nakon misterioznog nestanka, pojavile se prve fotografije nestale Kineskinje
Foto: EPA / Slučaj obavijen velom tajni

Kineska teniserka Shuai Peng (35) nestala je nakon što je javno optužila bivšeg zamenika premijera Kine Zanga Gaolija (75) da ju je silovao.

Nakon što je iznijela optužbe na račun političara, Peng je nestala, a mnogi su pomislili da joj se nešto desilo.

WTA organizacija i brojne kolege i koleginice sa terena tražili su bilo kakvu informaciju o nestaloj teniserki, a ona je navodno poslala mail u kojem tvrdi da je dobro.

ArcelorMittal Zenica potvrdio: Danas će se trajno ugasiti Koksara u Zenici

ArcelorMittal Zenica potvrdio: Danas će se trajno ugasiti Koksara u Zenici

Kako je rijetko ko vjerovao da se radi baš o njoj, kineske vlasti su putem državne televizije objavile tri fotografije Peng na kojima je ona nasmije.

"Peng Shuai je upravo postavila fotografije i poželela je svima ugodan vikend. Prijatelji su joj podelili ove fotografije", napisao je Shen Shivei sa državne televizije.

Naravno, sve ovo je dosta neuverljivo i kolege nisu baš sigurne da su ovo aktuelne fotografije. Postoji sumnja i da je Peng primorana da pozira i lažno se smije.

Svi su zabrinuti za Peng i njen život jer optužbe protiv jednog od čelnika i najmoćnijih ljudi u Kini su i te kako teške.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije