Nakon glasina da je u teškom stanju, pojavila se snimka Ramzana Kadirova

0
Radiosarajevo.ba
Nakon glasina da je u teškom stanju, pojavila se snimka Ramzana Kadirova
Foto: Prtscr / X.com / Kadirov navodno snimljen u šetnji

Jedan od glavnih saradnika čečenskog vođe Ramzana Kadirova, Umar Daudov objavio je na društvenim mrežama video koji navodno prikazuje Kadirova tokom šetnje s obitelji.

Snimak je objavljen u jeku glasina o njegovoj navodnoj teškoj bolesti, javlja ruska državna novinska agencija RIA.

"Šetnja je bila odličan završetak večere s porodicom. Iskoristite ove sretne trenutke, prijatelji. Nađite vremena i posvetite više pažnje porodici. Odmorite se od gužve i ugodite i sebi i njima", komentar je ispod videa.

EU i SAD preduzimaju mjere protiv TikToka, gdje je problem?

EU i SAD preduzimaju mjere protiv TikToka, gdje je problem?

Podsjetimo, Andrij Jusov, član ukrajinske vojne obavještajne službe, jučer je izjavio sljedeće: 

"Postoji informacija da se ratni zločinac Kadirov nalazi u teškom stanju - postojeće bolesti su se pogoršale i uzrokovale takvo ozbiljno stanje. Ne radi se o povredama. Ostali detalji zahtijevaju dodatna pojašnjenja. Već duže vrijeme je bolestan, i govorimo o sistemskim zdravstvenim problemima. Ali, u ozbiljnom je stanju već nekoliko dana", rekao je Jusov za ukrajinske medije, piše New York Post

Ovo nije prvi put da se pojavljuju glasine o zdravstvenom stanju čečenskog vođe. U martu ove godine spominjali su se trovanje i bolest bubrega.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije