Nakon Francuske još jedna zemlja spremna poslati svoje trupe u Ukrajinu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Total ...

... war on planet, just because usa?? Congrats, you are the one!!

IKS

***

Borac sa Žuči

***

Islamomrznja lordova UK u ratu 1992-96!

Da su Bosni ukinuli EMBARGO na oruzje, nisu morali slati vojne trupe. Bosna bi se najduze za godinu oslobodila krvozednih zvijeri Srbije i Hrvatske i nebi bilo napetosti na Balkanu. Mnogo manje bi bilo zrtava, posebno civilnih, da nije bilo EMBARGA na odbranu. Islamomrzni lordovi UK ulozili veto u UNu na ukidanje embarga pod izgovorom “Vise oruzja vise ubijanja”. Naprotiv, rat bi krace trajao, sa manje zrtava. Znali su da krizarima ne fali oruzja.

Islamomrznja lordova UK u ratu 1992-96!

Zapadni orlovi rata otkrivaju potpuno karte. Što je od "djeteta" uradila pedofilna učiteljica, da dijete postane veći zloćo od Putina! ka Borac sa Žuči . Putin je pokrenuo rat!! 2014! Treba biti porazen.

Rusija je pokrenula svoj raspad!

U preslagivanju geopolitike izazvane Rus(ij)skom agresijom na Ukrajinu treba mjeriti moc i resurse RF i Zapada (NATO). Rusa ni 140 miliona. NATO, blizu milijarde. Naoruzanje i vojske neuporedive. Ekonomska moc na strani Zapada. Nema RF nikakve sanse da se izvuce kao pobjednik u konfliktu koji je sama zapodjenula. Goleme prirodne resurse ima RF na tako malo stanovnika. Ima pod njenim skutom puno nezadovoljnih pokorenih naroda. Slijedi poraz, ne nuzno vojni, i raspad RF. Bice novih drzava poput Cecenije, Ingusetije, Tataristana, Jakutije. RF ima 83 federalna entiteta, od toga 21 autonomnu republiku. Mnogo susjeda ceka povrst svojih teritorija! Nestaje Rusko Carstvo. Ni Kina nece stajati po strani. Sibir koj je otet! Predobar je to plijen! Na redu je Srbija, ruska fleka na Balkanu!

/ Najnovije