Nakon debate korisnici društvenih mreža prave urnebesne fotografije zbog jedne Trumpove izjave

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Macke su glavno jelo u Italiji

***

Hahahaha...

... pa da ne vjerujes ocima i usima, u sta se pretvorila institucija predsjednika. I on ce drzati ruku na atomskom dugmetu??!!

idiokrasi

USA je postala jedna Veeeelika Zadruga u reziji cionista. Jeftina gluma, prizemna komunikacija, vrijedjane uma, jednostavno dekadencija svega.

Bez obzira ko pobijedi, Kamala ili Trump

Ništa neće biti kao prije u SAD. Imperija je na zalasku, postala je irelevantna. Sjaj SAD iz 60-tih,70-ih i 80-tih godina je daleka prošlost. Niko u debati nije spomenuo dug od 35 TRILIJUNA DOLARA i kako će ga riješiti ? Možda ako odštampaju još 35 trilijuna dolara.

Američki totalni dug je preko $100 trilijuna

Niko u debati nije spomenuo dug od 35 TRILIJUNA DOLARA i kako će ga riješiti ? Možda ako odštampaju još 35 trilijuna dolara. ka Bez obzira ko pobijedi, Kamala ili Trump 👋 svaka 3 mjeseca kamate na dug su im $1 trilion radi inflacije a oni pričaju o patkama, mačkama, abortusu ….kao da je to jedini problem u SAD. Ništa novo nisu rekli, ni Tramp ni Kamala, niti su iznijeli neki novi prijedlog. Stalno pričaju o prošlosti a ništa o budućim projektima i planovima. Ova debata je totalni promašaj.

Moj Trumpe!

Jos nisi shvatio da se sa g*** ne zbijaju sale! On ozbiljno shvati! Sjeti se varikine i covida.... Moras ostat smrtno ozbiljan i birat jako jednostavne izraze, inace ne mogu oni to shvatit....

Kakvi buduci projekti! ??

***

/ Najnovije