Nakon četiri dana prekida u Pojasu Gaze obnovljene komunikacijske linije i internet usluge

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa kauča

Nije bilo komunikacije i interneta ali su sve vijesti bez problema stizali i znalo se šta se dešava koliko je poginulo, koliko je srušeno itd. A kako se znalo jer su 🕊️(golubovi) pismonoše prenosile snimke i izvješće

071

@Kauc Vidi se da nisi bio u opkoljenom Sarajevu tokom rata. Nego, zivo me zanima, za ciju privatnu firmu radis i kolika je dnevnica? Meni u poslu treba jedna konzultantska kuca koja se bavi web propagandom, pa da znam da izbjegnem tu tvoju - lose to rade. Inace su se razne izraelske kompanije i njihovi partneri, koji vec godinama izvoze znanja i prakse iz sigurnosti i propagande, pokazali na kraju ipak kao potpuni diletanti. Niti im mobilizacija podrske a ni supresija gradjana, sto svojih, sto tudjih, ne idu bas najbolje. A da ne kazem kako su procjene bile na nivou Cambridge Analytics.

Borac sa kauča

@Kauc Vidi se da nisi bio u opkoljenom Sarajevu tokom rata. Nego, zivo me zanima, za ciju privatnu firmu radis i kolika je dnevnica? Meni u poslu treba jedna konzultantska kuca koja se bavi web propagandom, pa da znam da izbjegnem tu tvoju - lose to rade. Inace su se razne izraelske kompanije i njihovi partneri, koji vec godinama izvoze znanja i prakse iz sigurnosti i propagande, pokazali na kraju ipak kao potpuni diletanti. Niti im mobilizacija podrske a ni supresija gradjana, sto svojih, sto tudjih, ne idu bas najbolje. A da ne kazem kako su procjene bile na nivou Cambridge Analytics. ka 071 A isto se vidi da ti se nisi ni rodio kad je bio rat u BiH i da nisam bio u opkoljenom Sarajevu ali sam bio u drugom gradu za vrijeme trajanja rata. I znam kako je bilo šta je glad, kako je bez vode, grijanja bez struje. A isto kako smo razgovarali sa ostatkom BiH a i svijetom i koje su metode bili.

/ Najnovije