Nakon Bidenog priznanja genocida u Armeniji reagovao Erdogan

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Mogao bi i Erdogan da prizna genocid nad Indijancima ali ne znam šta bi tim dobio kad je u Turskoj manje Indijanaca nego što u Americi ima Armenaca.

boja

pa i bilo je vrijeme.....

miki

Glupost priznali ne priznali to jeste genocid za razliku od nekih opštinskih koje ture priznaje ;)

KLOSA

OK SAD VI AMERI PRIZNAJTE GENOCID NAD INDIJANCIMA PA DA SE ZNA

117

Konvencija o genocidu postoji od 1948. Ne može se primjenjivati retroaktivno, to u pravu ne postoji. U suprotnom malo koja zemlja bi ostala bez osude za genocid. Krenimo od križarskih ratova, Inidijanaca, Aboridžina, kolonijalizma. Ovo je čisto politička priča.

Hašim

E sad je na redu srbija! Kad se sa njima eazgovara obićno dodje i nosać aviona! U Brčko će uskoro američki marinci! Predhodnica je već na Nanjaći!

@miki

Upo ti ovliki!

Svašta!

Kakva je to vijest?! Pa valjda Erdogan treba da prizna, a ne on! Kakve veze on ima s tim?!

890

Kad Ameri priznaju svoje genocide , onda će to biti vijest.Tuđe genocide može priznavati svako! Ništa lakše!

/ Najnovije