Najtužniji snimak: Ruska raketa ubila porodicu - preživio samo pas koji zavija na ruševinama

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

pa poslije recite da se talibanizacija pravoslavlja nije prelila iz Rusije u Srbiju.

.;.

Samo je svemir, ljudska glupost, pravoslavna bezdušnost i prokletstvo pravoslavlja neograničeno!

Ne pijem dok Paja vozi

Naporni ste sa tom mržnjom

Miki

Propaganda. Ako je propaganda granatiranje donjeckih civila onda ne i ovo, medjutim o drugoj strani medalje se nista ne pise. Neko ko se zalaze za slobodu medija a iste zabranjuje ne zasluzuje zivot. Sta je sa ukrajinskog laneta sto je stalo na rusku minu, je li prezivjelo jadno dusa. Kerovi muslimanski federalni jb vas onaj ko vas dresira da pisete ove gluposti.

Bacaju rusku nejač lavovima u zoološkim vrtovima

Propaganda. Ako je propaganda granatiranje donjeckih civila onda ne i ovo, medjutim o drugoj strani medalje se nista ne pise. Neko ko se zalaze za slobodu medija a iste zabranjuje ne zasluzuje zivot. Sta je sa ukrajinskog laneta sto je stalo na rusku minu, je li prezivjelo jadno dusa. Kerovi muslimanski federalni jb vas onaj ko vas dresira da pisete ove gluposti. ka Miki

Miki

ka Bacaju rusku nejač lavovima u zoološkim vrtovima I treniraju pse cuvare na djeci bez zastite i to zaboravismo da da. Sta bi jos moglo? Izlijeću iz zasticene zone un i ubijaju po selima i onda se vrate u zasticenu zonu pa optuze ruse za genocid da da.

ccc

I treniraju pse cuvare na djeci bez zastite i to zaboravismo da da. Sta bi jos moglo? Izlijeću iz zasticene zone un i ubijaju po selima i onda se vrate u zasticenu zonu pa optuze ruse za genocid da da. ka Miki Samo se nasrcu jevrejskog lesa iskasike *****e Kirila za svetu vodicu i nema grEha.

Vid cuda, prezivio Bookir?

.............

._.

............. ka Vid cuda, prezivio Bookir? 5 500 opkoljenih rašista u Lymanu... Hoće li to šatorska pavaljka preživjeti? Hohoho

/ Najnovije