Najteži poraz izazvao bijes u Moskvi: Nestala elitna brigada

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

cvjhbjkhjkhjklhj

Ekstra su Vam izvori. Ali eto ako koga interesuje istina da se pripremi jer ugljedar pada u dva dana. Ne samo ugljedar već i čitava ta linija. U kramatorsku su gradske i regionalne zgrade uprave prazne i sa njih su skinute ukrajinske zastave. Što se kolone tiče ona jeste pala pod vatru i o tome postoje video zapisi ali sa gubicima od desetak vozila i nekoliko desetaka mrtvih i ranjenih pa vam ovih 5000 stvarno izgledaju kao ljiljanske bajke ;)

fyguhijljčjjč

***

No rs no problem

Nešto im slabo hitaju u pomoć pravoslavna braća - treba vratiti zajam, hebote! Hajmo oblači tozluke!!!

.

Znate ukronacisti su bivši rusi dakle tvrd i nezgodan narod nisu oni ko turci pa da je lako sa njima ;) ka fyguhijljčjjč ... Tačno tako. Dokaz je samo 500 godina ... Šta je 500 godina za pravoslavnu nejač... Sitnica!!!

kfjhEjkrjlerklk

... Tačno tako. Dokaz je samo 500 godina ... Šta je 500 godina za pravoslavnu nejač... Sitnica!!! ka . Pa o nejači I govorim, nejač se ******ila ;)

500... puno jbte..

Pa o nejači I govorim, nejač se ******ila ;) ka kfjhEjkrjlerklk Pravoslavnoj? Hahaha

Miki

Brutalna grupa je wagner dok npr. Legija stranaca ipak sprovodi demokraaciju i to na ne brutalan nacin samo demokratiski metak u celo.

/ Najnovije